Om indholdet og lagring af servicedatafiler

Sporingsfiler og dump-filer gemmes på computeren i ikke-krypteret form i en periode på syv dage, efter at datalogning er deaktiveret. Sporingsfiler og dump-filer slettes permanent efter syv dage.

Sporingsfiler gemmes i mappen ProgramData\Kaspersky Lab.

Formatet for sporingsfilnavne er som følger: KAV<versionsnummer_dataXX.XX_timeXX.XX_pidXXX.><sporingsfiltype>.log.

Sporingsfiler kan indeholde fortrolige data. Du kan se indholdet af en sporingsfil ved at åbne den i et tekstredigeringsprogram (f.eks. Notepad).

Ydeevnesporingsfiler kan vises ved hjælp af værktøjet Windows Performance Analyzer. Du kan downloade dette værktøj fra Microsofts websted.